Plaatsen van laminaat en vloerbekleding door een vakman

Gaat u voor de charme en veelzijdigheid van een laminaatvloer? De Waele Kristof is úw vakman voor het professioneel plaatsen van laminaat in Merelbeke en omgeving.

Voordelen van laminaat

Laminaat is een vloerbekleding die te verkrijgen is in verschillende dessins en stijlen én bovendien heel budgetvriendelijk is. Een prachtige vloer hoeft niet duur te zijn! Daarnaast is laminaat ook een duurzame vloerbekleding die krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden is. Even een vochtige doek erover en klaar!

Laminaat volgens de regels van de kunst 

Vakman De Waele Kristof heeft bijzonder veel ervaring in het plaatsen van laminaat en doet dit volgens de regels van de kunst. Bij ons kunt u rekenen op een perfecte en nauwkeurige afwerking van uw laminaat!

Plaatsen van tapijten

Naast het plaatsen van een laminaatvloer, leggen wij ook tapijt vloerbedekking. Het plaatsen van vast tapijt is een secuur werk waarvoor u best op de vakkundige hulp van een professional rekent. Heeft u een vraag over het plaatsen van laminaat of wilt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan even contact op met De Waele Kristof in Merelbeke. We geven u graag deskundig advies.